FISTIKLI KEŞKÜL TARİFİ
Fıstıklı Keşkül Nasıl Yapılır?
Keşkül Nasıl Yapılır?
Keşkül Tarifi
Malzemeler ;
5 su bardağı süt
2 yemek kaşığı nişasta
3 yemek kaşığı hindistan cevizi
5 yemek kaşığı toz antep fıstığı
1,5 su bardağı toz şeker
Yapılışı:
Tüm malzemeler tencereye alınarak ,karıştırılarak kaynatılır.Kaynadıktan sonra 1-2 dakika daha ocakta tutulup altı kapatılır. İstediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.
Tüm malzemeler tencereye alınarak ,karıştırılarak kaynatılır.Kaynadıktan sonra 1-2 dakika daha ocakta tutulup altı kapatılır. İstediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.
keşkül |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder