SUPANGLE TARİFİ
Supangle Nasıl Yapılır ?
Malzemeler ;
3 su bardağı süt
1 paket vanilya
2 çorba kaşığı un
4 çorba kaşığı kakao
3/4 su bardağı toz şeker
1 çorba kaşığı margarin
1 paket vanilya
2 çorba kaşığı un
4 çorba kaşığı kakao
3/4 su bardağı toz şeker
1 çorba kaşığı margarin
Hazırlanışı ;
Bir tencerede süt, kakao, toz şeker ve unu çırpın. Tahta bir kaşıkla karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Tencereyi ocaktan alarak vanilyayı ve margarini ekleyin, karıştırın. Hazırlamış olduğunuz supangleyi kaselere paylaştırıp buzdolabında soğutun. Soğuyan supanglenin üzerine hindistan cevizi, damla çikolata, fındık veya ceviz serperek servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun.
supangle tarifi |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder